-castraveti, salata verde, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, spanac, fasole verde, mazare verde, telina, varza, praz, morcovi, dovlecei, napi, ridichi, patrunjel, marar, ardei, rosii, si tot ce este verde (bogat in clorofila);
-lamai, lime, avocado, grapefruit, rubarba, pepene verde, nuca de cocos (atentie, nuca de cocos intreaga, nu macinata), soia, fasolea, hrisca, quinoa, kamut, mei;
-apa pura, apa cu lamaie, ceai de plante medicinale, sucuri proaspete stoarse din legume, lapte de soia sau migdale, supa de legume;
-ulei de masline presat la rece, uleiul de rapita, in general orice ulei care este presat la rece, ulei de catina, ulei de seminte de struguri.
-
▼
2011
(240)
-
▼
October
(13)
- Ulei din germeni de Grau - proprietati si benefici...
- Adidasi pentru slabit
- Dieta cu carne
- Dieta cu struguri
- Salata cu telina, mar si morcov
- Ce alimente nu se combina
- Dieta pe baza de fructe
- Dieta pe baza de salata
- Alimentatia cruda
- Alimente acide
- Alimente acide si alcaline
- Alimente alcaline
- Regim de slabit cu proteine
-
▼
October
(13)
Archive
Alimente alcaline
Posted by : ru on
|
Labels:
Alimente
|