Cura de slabire cu supa de rosii


Ingrediente:

o ceapă
un morcov
o rădăcină de pătrunjel
3 linguri de ulei
5-6 roşii (pastă de roşii)
o lingură de orez
sare
pătrunjel verdetocat

Mod de preparare: Ceapa tocată mărunt împreună cu morcovul şi rădăcină de pătrunjel, date prin răzătoare mare, se călesc în ulei şi jumătate de ceşcuţă de apă, timp de 3 minute. Se stinge cu 2-3 l apă fierbinte. Când începe să clocotească se pune orezul şi roşiile curăţate de coajă şi tăiate mărunt. Se condimenteaza cu putina sare şi se mai lasă să fiarbă 30 de minute. Se presară cu pătrunjel tocat.

Cura se tine 7 zile in care se poate slabi 4-5 kilograme.

Alte alimente permise pe langa supa de rosii: legume (ardei rosu, conopida , broccoli, dovlecel), fructe ( mere, portocale, grapefruit),  iaurt, carne alba (pui, peste).

Se calculeaza un consum de 1000 de calorii pe zi si vine cam trei portii de supa pe zi + la alegere: 200 g carne, 3 fructe, 5 legume, 2 iaurturi.

Related Posts with Thumbnails