Dieta cu spirulina - slabit, cura


Supliment nutritional ecologic pur, intervine in reglarea tuturor functiilor organismului: regleaza metabolismul, rol antioxidant si regenerant, accelereaza procesul de vindecare; fortifica sistemul imunitar si creste rezistenta organismului la infectii; creste numarul de eritrocite si stimuleaza productia de hemoglobina; regleaza activitatea sistemului endocrin. Are actiune detoxifianta si hepatoprotectoare, eliminind din organism produsii toxici.


Adjuvant in controlul greutatii corporale prin reducerea apetitului si activitatea sa hipolipemianta, hipocolesterolemianta si de reglare a glicemiei.


Cantitatile mari de proteine pe care le contine o fac superioara oricarei plante sau legume cu continut marit de proteine si aproape la fel de nutritiva precum carnea de vita. Pe langa aportul de nutrimente esentiale pe care il poate aduce spirulina poate fi folosita cu succes ca adjuvant in tratarea a nenumarate afectiuni, dar si ca supliment alimentar in curele de slabire unde, sub supraveghere medicala, se pot obtine cele mai spectaculoase rezultate, nefiind nicidecum vorba de o cura prea costisitoare ci relativ ieftina si foarte eficienta.

In curele de slabire, spirulina se ia cu 30-40 de minute inainte de masa, avand capacitatea de a scadea apetitul. Astfel, veti manca mai putin fara a va simti flamand. Cercetarile efectuate de Organizatia Mondiala a Sanatatii au aratat ca o doza de pana la 50 de grame de spirulina pe zi este inofensiva.

Related Posts with Thumbnails