Nuca de coocos - beneficii, proprietati , dieta , slabit





Grăsimile din nuca de cocos sunt metabolizate diferit faţă de alte grăsimi , care în loc de a fi depozitate sunt folosite pentru energie imediată. De asemenea, aceste grăsimi pot creşte metabolismul şi au multe alte beneficii de sănătate, cum ar fi îmbunătăţirea funcţiei tiroidiene, probleme digestive şi efecte antivirale.

În plus faţă de accentul pus pe dieta cu ulei de nucă de cocos, sunt prevăzute informaţii pentru a ajuta la identificarea problemelor de sănătate specifice care pot fi legate de dieta , cum ar fi disfuncţia tiroidiană, tulburări digestive, toxicitate hepatică şi dezechilibrele de zahăr din sânge.


Există patru faze cu privire la dieta:

Faza 1 - 21 de zile pierdere în greutate

Implică trei mese şi una sau două gustări de zi cu zi, care sunt axate pe proteine slabe şi legume. Cerealele, dulciurile si fructele de cele mai multe sunt strict evitate. Se poate aştepta la o pierdere în greutate de cel puţin 10 kg în timpul acestor de 21 de zile de dieta.

Faza 2 - curatare

Această etapă este axata pe utilizarea de bauturi de curăţare bazate pe legume si fibre care sunt proiectate pentru a curăţa organele interne.

Faza 3 - Introducerea de carbohidrati sănătoasi

Celor care tin dietă li se permite să reintroducă cereale integrale, fructe şi anumite cantităţi limitate de legume amidonoase.

Etapa 4 - Întreţinere

Această etapă este conceputa pentru a menţine pierderea in greutate, o dată ce obiectivul a fost atins. Anumite alimente, cum ar fi dulciurile, alcoolul şi unele fructe sunt încă strict evitate.

În fiecare etapă a dietei se recomandă a consuma două-trei linguri de ulei pur de nucă de cocos. Puteti sa le incorporati în piureuri , sosuri pentru salate şi sosuri.

Mic dejun

Ouă cu legume prajite în ulei de nucă de cocos

Gustare

6 nuci de macadamia

Prânz

Salata de spanac cu nuci de pin şi avocado

După-amiaza gustare

Ţelină şi brânză de capră

Cină

Peşte la gratar cu orez brun
Salata de ledume cu ulei de nucă de cocos

Seara gustare
12 migdale

Related Posts with Thumbnails