Alimente care contin steroizi


Steroizii sunt substante organice naturale prezente in multi hormoni si acizi biliari, care au rolul de a favoriza sintetizarea proteinelor, iar in acest fel organismul isi va intari masa musculara si forta. O metoda sigura de a-i prelua este alimentatia corespunzatoare si nu suplimentele cu un continut chimic ridicat si chiar periculoase pentru sanatate.

Au fost adesea asociati cu substantele interzise, dar in realitate energia si forta organismului nu pot fi dezvoltate fara aceste substante preluate din alimentatie, informeaza Steady Health.

Sunt prezente in hormonii de stres, cei care asigura imunitatea organismului, reproducatori si de crestere, tocmai de aceea au un rol vital in dezvoltarea si intarirea masei musculare.

Laptele contine hormonul esential pentru dezvoltarea normala a organismului, cu importante beneficii pentru musculatura, sistemul circulator, imunitar si este esential pentru alimentatia femeii, in special a tinerelor mame.

La fel ouale, carnea si pestele, vitale pentru alimentatie si dezvoltarea armonioasa atat a femeii cat si a barbatului. Nu evita sa consumi produse de origine animala, a caror compozitie impiedica formarea de substante care inhiba dezvoltarea glandelor.

Related Posts with Thumbnails