Ciocolata - beneficii


Deloc putine, dupa cum au demonstrat-o numeroase studii. E buna pentru organism, creier, piele si chiar in curele de slabire.

Prietenoasa cu inima Conform unui studiu aparut in Journal of Nutrition, iubitorii de ciocolata sunt mai putin predispusi sa sufere de atac de cord. In plus, ciocolata are si proprietatea de a ridica nivelul colesterolului bun, conform Health.com.

Ii pasa de dispozitia ta mentala Exista un motiv bun pentru care ne cufundam intr-o cutie de ciocolata atunci cand ne simtim cu mentalul la pamant. Ciocolata mareste nivelul serotoninei, ceea ce are ca urmare o stare de bine, considerabil mai buna decat cea de dinainte de "gustare".

Un studiu a aratat ca chiar si gustul, textura si mirosul ne fac mai fericiti.

Delicata cu pielea ta Doar nu e prima oara cand auzi de mastile de ciocolata sau de impachetarile in aceasta. Health.com iti propune insa o mixtura cu ciocolata, care poate fi turnata in cada, doar pentru rasfatul pielii tale.

Aceasta consta in 2 cesti de lapte cu ciocolata topita, 2 lingurite de sapun lichid pentru piele sensibila si o lingurita de miere. Toate acestea se toarna in cada, iar acidul lactic din ciocolata cu lapte si antioxidantii iti vor face piele extrem de matasoasa.

Gustare numai buna pentru dieta Un studiu realizat de Universitatea Copenhaga a aratat ca voluntarii s-au simtit mult mai satui si n-au mai simtit nevoia de atatea gustari sau rasfaturi dupa ce li s-a permis sa manance ciocolata.

Related Posts with Thumbnails