Mierea in curele de slabire


Pentru a scapa de kilogramele in plus este foarte important sa iti alegi o cura de slabire care asigura organismului necesarul proteic si de vitamine pentru o functionare normala.

Astfel, contrar opiniei generale, mierea poate fi introdusa cu succes in dieta ta de slabire pentru ca asigura echilibrul vitaminelor si mineralelor din organism, informeaza organicfacts.net.

In digerarea zaharului din dulciuri sau prajituri, organismul foloseste vitaminele si mineralele preluate din alimentatie. Astfel, un consum regulat de dulciuri semnifica importante carente de vitamine, iar organismul va fi slabit si lipsit de energie.

Mierea, pe care o poti consuma pe tot parcursul zilei, contine, pe langa zahar, si acesti nutrienti, iar organismul nu va avea nevoie de vitaminele preluate din alimentatie pentru a o digera.

Mai mult, specialistii sunt de parere ca un consum regulat de miere ajuta si la indepartarea depozitelor de grasime, prin transformarea lor in energie. Pentru a fi eficienta, mierea se consuma cu apa calda.

La micul dejun, o poti adauga in sucul de lamaie, iar senzatia de satietate se va instala rapid. Pentru o digestie usoara, consuma pe stomacul gol sucul a doua lamai, cu miere din belsug si tot atata scortisoara. Tranzitul intestinal va fi imbunatatit considerabil, iar balonarile si constipatiile, frecvente pentru curele de slabire severe, te vor ocoli.

Related Posts with Thumbnails