Alimente pentru sanatatea sanilor


Alimentatia si masajul sunt esentiale. Cu ajutorul acestora, atat aspectul general cat si confortul afectiv si increderea in sine se vor instala rapid. Ayurvediccure.com ofera cateva sfaturi utile femeilor care vor sa fie frumoase in fiecare zi.

Grasimile animale din alimentatie nu sunt potrivite pentru sanatatea sanilor tai. Astfel, poti opta pentru carnea saraca in grasimi (de pui sau vita), uleiul de masline in mancare si salate ori cel de peste.

Din dieta ta zilnica nu vor lipsi alimentele bogate in vitamina C, E si seleniu. Astfel, morcovii, rosiile, conopida si varza vor fi consumate in fiecare zi, sub orice forma (suc, prosapete sau in mancare).

Pastaile si orezul sunt si ele importante pentru sanatatea si frumusete sanilor tai. La fel si proteinele, consumate la fiecare masa, deci incearca sa nu sari peste nici una din cele trei mese recomandate zilnic.

Limiteaza consumul de cafea sau alcool si renunta la tigari. Nu numai sanatatea sanilor va fi afectata ci intreg organismul se va resimti.

Related Posts with Thumbnails