Alimente pentru oase puternice


Alimentatia bogata in calciu si magneziu este foarte importanta pentru evitarea neplacerilor adultului.

Produsele lactate nu vor lipsi din alimentatia ta zilnica. Astfel, laptele, iaurtul si branza consumate in fiecare zi fac minuni pentru structura ta osoasa. Vei evita neplacerile de mai tarziu si nu vei mai avea probleme de articulatii, informeaza webmd.com.

Nutritionistii recomanda o cana de lapte pe zi pentru adultii care vor sa fie in forma si la o varsta inaintata. Poti opta pentru un iaurt la pranz sau branza in salata de la pranz ori la micul dejun.

Nu numai produsele lactate sunt bogate in calciu si fac minuni pentru structura ta osoasa. Sardinele si somonul sunt mai bogate in calciu chiar si decat laptele, deci poti alterna masa de lapte cu cea de peste.

Varza este si ea benefica pentru structura ta osoasa. Spanacul si brocoli pot face si ele parte din alimentatia zilnica pentru efectele lor asupra structurii tale osoase.

Micul dejun este foarte important. Astfel, cerealele sau sucul de portocale de dimineata sunt cel mai bun mic dejun, in special pentru adultii care vor sa evite problemele osoase.

Related Posts with Thumbnails